Avís Legal

Informació Legal

PORTO BELLO ROCK S.L.

Plaça Nova 1

43893

Altafulla

TARRAGONA

N.I.F: B55740799

 

TERMES I CONDICIONS

PREVI

Aquest text legal regeix exclusivament les relacions contractuals entre tots els usuaris (també denominat d’ara endavant com a “Client”) de les pàgines web de PORTOBELLO i el venedor, que és la societat PORTO BELLO ROCK S.L.(també denominada d’ara endavant com “Portobello” i “nosaltres” i propietària del merchandasing.

 1. OBJECTE

L´objecte dels presents Termes i Condicions de compra és el subministrament per part de PORTO BELLO ROCK S.L. dels productes oferts a les seves botigues online, a canvi d´una prestació econòmica.

Accedint als nostres portals web, el Client es compromet a respectar els Termes i Condicions, així com les normes d´utilització que consten en tals Termes i Condicions.

 1. COMPONENTS DEL CONTRACTE

Aquests Termes i Condicions, junt amb la confirmació de la comanda, constitueixen el contracte entre PORTO BELLO ROCK S.L. i el Client per al subministre de productes. No seran d´aplicació caps altres Termes i Condicions.

S´entendrà que el Client està d´acord amb les condicions generals que es contenen a aquest text, des del moment en que accepta, declara haver llegit i està d´acord amb aquests Termes i Condicions.

 1. FER UNA COMANDA

Per poder fer una comanda, el Client haurà de tenir 18 anys d’edat com a mínim. Si ets menor d’edat, demana als teus pares o tutors legals que facin la compra al seu nom.

Si tens entre 14 i 18 anys d’edat, pots sol·licitar informació sobre productes i esdeveniments. En qualsevol cas, és recomanable que comptis amb els teus pares o representants legals abans de navegar i/o registrar-te a les nostres pàgines web o aplicacions mòbils per tal que puguin explicar-te qualsevol dubte que pugui sorgir-te.

Si ets menor de 14 anys, siusplau, no ens proporcionis cap informació personal, doncs no podem acceptar-la.

Un cop hagi accedit a la pàgina web corresponent, el Client haurà d´omplir el formulari amb les dades personals necessàries que se li demanen i que es troben a totes les nostres botigues online, i haurà de fer click al botó “finalitzar comanda” per confirmar la compra.

Quan el Client finalitzi la seva comanda, li enviarem un correu electrònic amb el seu número de comanda i els detalls de la compra.

En cas que hi hagi algun problema amb l’enviament del material, ens posarem en contacte amb el Client el més aviat possible per informar-lo sobre la situació i suggerir-li productes alternatius que pugui desitjar comprar. O bé proposar-li la devolució de la suma de diners que ens hagi satisfet per tals productes.

El Client podrà cancel•lar la comanda en qualsevol moment i sense cap cost addicional, sempre que la comanda no hagi sigut facturada i enviada a través de l’empresa de transport. Si el paquet ja hagués sortit de les nostres instal•lacions, el Client podrà rebutjar-lo amb l’empresa transportista al moment de la recepció de la compra.

La disponibilitat dels productes de la web canvia constantment i reflecteix la situació en temps real. Afegir un article a la cistella de compra no garanteix que quedi reservat per al Client, ja que altres clients poden haver-lo comprat mentre estava navegant per la web. Només en el moment que s´ha completat el procés de pagament, el producte queda reservat efectivament per al Client.

Farem tots els esforços possibles per subministrar els productes enumerats en la confirmació de la comanda. Tot i així pot haver-hi ocasions en les que ens sigui impossible subministrar tals productes degut a, per exemple, que tals productes no estiguin en estoc. En aquests casos ens posarem en contacte amb el Client per informar-lo i potser suggerir-li productes alternatius que pugui desitjar comprar.

 1. ENTREGA DELS PRODUCTES

PORTO BELLO ROCK S.L. li subministrarà els productes indicats a la confirmació de la comanda del Client, segons els presents Termes i Condicions.

 1. INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES

Donem molta importància en relació a la informació que oferim sobre les característiques essencials dels productes.

 1. PREUS I DESPESES D’ENVIAMENT

El preu de cada producte vindrà determinat clarament a la botiga online. El preu i les condicions dels productes oferts podran variar en el temps, però en qualsevol cas, per una comanda en concret, sempre regiran el preu i les condicions que es van indicar quan el Client va realitzar la comanda.

Ens reservem el dret a cobrar la comanda des del moment de la seva recepció.

Les despeses d´enviament no estan indicades als preus dels productes. Les despeses del servei d´enviament van a càrrec del Client i s´afegiran al total de l´import dels productes seleccionats. El Client pot consultar les despeses d´enviament a la cistella de compra, abans de confirmar la comanda i abans de finalitzar el procés de contractació. El càlcul de les despeses d´enviament depenen del volum i el pes dels articles.

 1. DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

El Client ha de tenir en compte que les comandes s´enviaran dins dels límits d´estoc disponibles. Si un dels productes comprats no estigues en estoc, ens comprometem a envair al Client un correu electrònic el més aviat possible (a partir de la data en que va fer la comanda) per comunicar-li el termini en que podrem enviar els seus productes. En cas que no estigues interessat en esperar, podrà demanar la devolució dels imports que hagi pagat per tal article.

Si algun dels productes de la seva compra, un cop facturat, no està disponible, ens comprometem a enviar al Client els productes disponibles i a regalar-li les despeses d´enviament de la resta de la compra. Si és possible, li proposarem un article de qualitat i preu equivalents per tal de substituir el producte indisponible. En cas que no accepti el producte substitutiu que li haguem proposat, procedirem a tornar-li els diners del producte indisponible. Si vol tornar el producte substitutiu, les corresponents despeses d´enviament aniran a càrrec de PORTO BELLO ROCK S.L.

 1. PAGAMENT DELS PRODUCTES

PORTO BELLO ROCK S.L. s´ha associat amb una entitat bancaria per garantir-te la màxima seguretat en el pagament. Si el nostre departament de seguretat sospita que hi ha alguna anomalia o frau, PORTO BELLO ROCK S.L. es reserva el dret d´anul·lar la transacció per motius de seguretat.

Els principals mètodes de pagament son: PayPal, targeta de crèdit i dèbit. Tingues en compte que els mètodes de pagament oferts poden variar segons el país de destí. Un cop el Client hagi afegit tots els articles a la cistella de compra i hagi selecciona el servei de missatgeria, es mostraran tots els mètodes de pagament disponibles per al seu país de destí.

Per als pagaments en línia efectuats amb targeta de crèdit/dèbit, s’utilitza el sistema de seguretat “Secure Socket Layer” (SSL), que permet xifrar la informació bancària a la xarxa.

El Client sempre té el dret a rebre la factura amb paper de forma gratuïta. Si no ens indica el contrari en el moment de fer la compra, entendrem que consent expressament en rebre la factura per via electrònica (correu electrònic). Aquest consentiment podrà ser revocat per part del Client en qualsevol moment, posant-se en contacte amb el nostre equip d’atenció al Client, a través de l’apartat de contacte.

 1. ENTREGA DELS PRODUCTES

Al realitzar una comanda, el Client pot escollir l’opció d’entrega després d’haver afegit tot els articles desitjats a la cistella de compra.

PORTO BELLO ROCK S.L. enviarà la compra a l’adreça que el Client indiqui en el moment d’efectuar la comanda. Per garantir l’entrega segura del paquet, l’empresa de missatgeria necessita una forma per confirmar que l’entrega s’ha realitzat amb èxit. Si no hi ha ningú al domicili per rebre el paquet, el conductor intentarà fer una nova entrega, dipositarà el paquet a un veí o bé tornarà el paquet a la oficina local de correus per conservar-lo de forma segura. En el cas que el paquet no pugui ser entregat degut a qualsevol motiu, tal com adreça incorrecte, destinatari absent, rebuig del paquet, etc. el paquet serà retornat al nostre magatzem. Tingues en compte que només podem retornar els diners del preu del producte pagat un cop el paquet hagi arribat de nou a les nostres instal•lacions. El Client rebrà l’abonament del preu del producte pagat a través del mètode de pagament escollit per efectuar la compra. En aquest cas les despeses d’enviament no seran retornades.

PORTOBELLO es reserva el dret d’enviar les comandes pel mitjà de transport més adequat a cada moment segons el seu criteri sempre que el client no hagi sol·licitat un servei en concret, en el qual PORTOBELLO enviarà pel mètode triat pel client.

Ports: Les despeses d’enviament no estan inclosos en els preus dels productes i seran per compte del client. Aquestes despeses són calculades automàticament segons destinació, pes, pes volumètric ,import de la comanda o agència de transports seleccionada) .En alguns casos i a causa de la complexitat per a calcular un import exacte ( Variables corresponents al pes o volum, pais de destinació, etc ) , PORTOBELLO podria sol·licitar un pagament addicional que completés les despeses d’enviament reals amb els abonats pel client en la seva comanda.

Segur per pèrdua o extravio de paquet:

PORTOBELLO posa a disposción dels seus clients, una assegurança per pèrdua o extraviament, que tenen cobert per llei una assegurança de indemnizacion en cas de pèrdua o extraviament del paquet de 5,98 € ( iva inclòs )per quilogram enviat. Si el comprador no ha contractat el segur opcional, s’abonés unicamente aquesta quantitat ( 5,98 € per quilogram real de l’enviament) .

Es considerarà un enviament extraviat o perdut, quan excedeixi dels 30 dies naturals des de la data de l’enviament. Si transcorregut aquest termini la comanda no apareix, es considerarà com perdut i es procedirà a abonar al comprador la totalitat de l’import pagat, pel mateix mètode utilitzat per aquest en el moment que va realitzar la compra.

Els enviaments realitzats amb:

CORREOS PACK72,

CORREUS EXPRESS

MRW

Els enviaments amb CORREUS ORDINARI NO estan coberts per ningun tipus d’indemnització en cas de pèrdua o extravio.

Modalitats d’enviament i terminis de lliurament:

Correos enviament ordinari: Enviem el mateix dia (si el pagament es realitza abans de les 13h ). Termini aproximat de lliurament 2-5 dies laborables. Encara que en tractar-se d’un enviament econòmic, pot retardar-se fins als 20-25 dies, sobretot en dates amb molt de moviment d’enviaments ( Nadal, Black Friday, Reis, etc etc ) .

Enviament realitzat per Correus Espanya, SENSE numero de seguiment, ni garantia de lliurament. PORTOBELLO és responsable del paquet fins al seu diposito en l’oficina de correus. PORTOBELLO es compromet a enviar les comandes en aquest mètode, si el client així ho ha estipulat en la seva fulla de comanda. PORTOBELLO no es fa responsable de la pèrdua, extravio, furt o robatori dels paquets per tercers una vegada dipositat en Correus. Aquest tipus d’enviaments no disposa d’un segur addicional per a cobrir la pèrdua o extraviament d’aquest.

Una vegada dipositat la comanda, PORTOBELLO enviarà al client comprovant d’enviament, consistent en la fotografia de la comanda, dipositat en Correus, degudament sellejat. Aquesta serà la prova visual que PORTOBELLO ha enviat la comanda. A partir d’aquí la responsabilitat de la comanda recau en Correus Espanya i el client.

PORTOBELLO NO es fa responsable d’aquest tipus d’enviaments, ni abonarà cap mena d’import per la pèrdua ( total o parcial ), robatori , furt, extraviament o trencament de les comandes en aquesta modalitat d’enviament.

Correus PAQ72 oficina Enviem el mateix dia ( si el pagament es realitza abans de les 13h ) Termini aproximat de lliurament 48-72 hores.

Servei d’enviament amb número de seguiment i recollida en l’oficina de correus mes pròxima a la direccion especificada pel client en la fulla de comanda. Lliurament baix signatura.

Correus PAQ72 domicili: Enviem el mateix dia ( si el pagament es realitza abans de les 13h ) Termini aproximat de lliurament 48-72 hores. Servei d’enviament amb número de seguiment i amb lliurament a domicili en la direccionespecificada pel client en la fulla de comanda. Lliurament baix signatura.

Correus express: Enviem el mateix dia (si el pagament es realitza abans de les 13h ) Termini aproximat de lliurament 24 hores.( Termini a les illes Balears aprox. 48-72h ) Servei d’enviament amb número de seguiment i amb lliurament a domicili en la direccionespecificada pel client en la fulla de comanda. Lliurament baix signatura.

MRW: Enviem el mateix dia (si el pagament es realitza abans de les 17:30h ) Termini aproximat de lliurament 24 hores. Servei d’enviament amb número de seguiment i amb lliurament a domicili en la direccionespecificada pel client en la fulla de comanda. Lliurament baix signatura.

 1. GARANTIA DELS PRODUCTES

Com a distribuïdor oficial de totes les marques, tots els articles que ven PORTO BELLO ROCK S.L. estan coberts per una garantia del fabricant de 2 anys. Si qualsevol dels productes comprats tingues un defecte de fabricació, i es detecta en un termini de dos anys a partir de l’entrega del producte, i el defecte és confirmat per al fabricant, PORTO BELLO ROCK S.L. es compromet a reparar-lo gratuïtament; substituir-lo per un de nou alternativament; o a efectuar el corresponent abonament dels diners. En aquest cas totes les despeses de devolució del producte i enviament del nou producte o del mateix producte reparat, van a càrrec de PORTO BELLO ROCK S.L. Així mateix s’organitzarà la devolució de la manera més idònia. En cas que el problema del producte no fos un defecte de fabricació i per tant no estigues cobert per la garantia, serà el Client qui pagui totes les despeses addicionals, incloent les despeses de devolució.

 1. EL DRET A LA DEVOLUCIÓ I REVOCACIÓ DELS PRODUCTES

Si el Client no està satisfet amb el producte que ha adquirit, podrà retornar el producte i obtenir l’abonament del preu del producte retornat dins del termini dels 30 dies següents a l’entrega dels productes. Per altra banda, només s’accepten articles que no s’hagin utilitzat.

Un cop retornats els articles al nostre magatzem i prèvia comprovació del seu estat, es farà l’abonament de l’import a través del mètode de pagament escollit pel Client.

El Client té dret a desistir de la compra, dins del termini de 14 dies naturals següents a l’entrega dels productes, a menys que es tracti d’una exclusió prevista per la Llei General de Defensa de Consumidors i Usuaris.

Per exercir el dret de desistiment, el Client haurà de notificar-ho a PORTO BELLO ROCK S.L.,  podrà enviar un formulari de desistiment per correu postal a l’adreça : PORTO BELLO ROCK S.L., A continuació es facilita el model de formulari de desistiment. Tingues en compte que només s’ha de complimentar i enviar el següent formulari en cas que el Client vulgui revocar el contracte.
– Per la present li comunico que desisteixo del contracte de venda de el/s següent/s bé/béns:
– Compra rebuda el dia: __/__/__
– Nº de compra:
– Nom i cognoms:
– Correu electrònic amb el que vas realitza la compra:
– Adreça del Client:
– Firma:
– Data: __/__/__

 1. COMENTARIS SOBRE ELS PRODUCTES

PORTO BELLO ROCK S.L. recomana al Client que deixi ressenyes, comentaris i faci preguntes sobre els productes oferts a les botigues online.

 1. OBLIGACIONS DE PORTOBELLO I DEL CLIENT

PORTO BELLO ROCK S.L. es compromet a posar a disposició del Client tota la informació necessària sobre els productes que ofereix, així com informació sobre les comandes. PORTO BELLO ROCK S.L. no es fa responsable de la no execució de les presents condicions en cas de força major i en cas de falta del Client o d´un fet imprevisible per part d´una persona aliena al contracte.

El Client es compromet a omplir els formularis de comandes i els seus camps segons les instruccions indicades. PORTO BELLO ROCK S.L. protegirà les seves dades segons la llei. El Client també es compromet a abonar el preu del producte, amb els impostos corresponents i les despeses d´enviament.

Li recordem que és aconsellable que guardi una copia de les dades de la seva compra. PORTO BELLO ROCK S.L. no es responsabilitza de qualsevol perduda de dades, arxius o, en general, de qualsevol dany que resulti d´un fallo de copia de seguretat per part del Client d eles dades contingudes en els productes adquirits.

PORTO BELLO ROCK S.L. no es fa responsable de les conseqüències que poguessin resultar de la utilització inadequada dels productes venuts a les seves botigues Online.

 

 1. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS I COMENTARIS

Les dades personals que l´usuari ens faciliti seran tractats amb la finalitat de prestar els serveis i/o per l´enviament dels productes sol·licitats si realitza una compra, i amb la finalitat de facilitar, inclús per mitjans electrònics, informació personal.

El responsable d’aquests tractaments es PORTO BELLO ROCK S.L.

La base jurídica del tractament en cas de ser client, és l’execució del contracte en el que l’usuari n’és part.

La base jurídica en el cas de la informació comercial és el consentiment exprés de l’usuari doncs, al registrar-se, dóna la autorització exprés per a que se li enviï informació comercial, inclús per mitjans electrònics.

Sempre que es desitgi, l’usuari es podrà donar de baixa del nostre butlletí informatiu i revocar aquest consentiment exprés, per a deixar de rebre aquest tipus de correus electrònics. Per fer-ho, l’usuari podrà donar-se de baixa en qualsevol moment a l’apartat “El meu compte” o fent clic a l’enllaç previst a aquest efecte al peu de pàgina de cada un dels correus electrònics promocionals que s’envien.

Al registrar-se a la pàgina, l´usuari es compromet a proporcionar-nos dades personals vàlides, les quals permeten la prestació del servei per part de PORTO BELLO ROCK S.L. i la correcta identificació de l´usuari registrat. Aquestes dades personals que l’usuari ha de facilitar-nos són indispensables per l’enviament de la informació i/o les comandes i la confecció de les factures.

L’absència d’aquestes dades o la seva inexactitud comportarà la impossibilitat de realitzar els enviaments d’informació i/o l’entrega de les comandes. Si una comanda no pot ser entregada per aquesta causa, serà anul·lada automàticament.

Només PORTO BELLO ROCK S.L. serà responsable de les dades personals de l’usuari. Les dades facilitades per l´usuari s´emmagatzemen en un fitxer amb la titularitat de PORTO BELLO ROCK S.L. que compleix amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades i comerç electrònic.

PORTO BELLO ROCK S.L. es compromet a cumplir amb el deure de secret de les mateixes dades, així com a tractar-les amb confidencialitat, assumint les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o acce´s no autoritzat, tal i com es recullen al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016.

També es compromet a la no utilització de tals dades personals per a finalitats diferents a l´objecte del servei que presta a través de les seves pàgines web o dels seus butlletins comercials, que ofereixen informació sobre ofertes de productes per a la seva venda directa a través d´Internet o concerts, i a la no transmissió de les mateixes a tercers, a menys que aquests intervinguin en el desenvolupament objecte del contracte.

Mtjançant l´acceptació de la present Política de Privacitat, l’usuari presta el seu consentiment exprés perquè les seves dades personals puguin ser comunicades i/o transmeses internacionalment a altres empreses del grup o a empreses participades o associades de PORTO BELLO ROCK S.L. amb les finalitats establertes als paràgrafs anteriors.

De la mateixa manera, consent expressament a la cessió i/o transferència internacional de les seves dades a empreses amb les que es necessari compartir les seves dades per al bon fi de la comanda o de l’enviament de la informació, com poden ser les empreses de transport, de paqueteria, missatgeria, logística, serveis professionals d´allotjament i gestió de dades, proveïdors de xat en línia i serveis d´analítica web, etc. Queda informat de que les dades de l’usuari podran ser o seran cedits a aquestes empreses.

Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment a través d’escrit firmat i amb la referència ‘REVOCACIÓ DEL CONSENTIMENT’, dirigida a PORTO BELLO ROCK S.L.

Qualsevol usuari registrat pot, en qualsevol moment, exercir el dret a accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades de caràcter personal subministrades a PORTO BELLO ROCK S.L. i a oposar-se al seu tractament. Podrà fer-ho mitjançant petició escrita, firmada i acompanyada d´una fotocòpia del DNI, dirigida per correu postal.

A més a més, informem que l’usuari també té dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control, com pot ser l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 1. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I COPYRIGHT

Tots els continguts disponibles a les botigues online de PORTO BELLO ROCK S.L. (il•lustracions, textos, denominacions, marques pròpies, imatges, vídeos, etc.) són propietat de PORTO BELLO ROCK S.L. Les marques de tercers son propietat dels seus titulars. Tota reproducció parcial o total dels continguts, a través de qualsevol procediment i en qualsevol suport està subjecte a l´autorització prèvia i expressa de PORTO BELLO ROCK S.L. o dels titulars dels drets, en tal cas.

Totes les opinions redactades pels clients son controlades per l’equip de marketing. Si les opinions rebudes infringeixen la llei, l’ètica o la moral (publicitat abusiva, difamació, insults, comentaris fora de context, etc.) PORTO BELLO ROCK S.L. es reserva el dret a rebutjar o modificar tals opinions.

PORTO BELLO ROCK S.L. no es responsabilitza del mal ús que es facin dels continguts de les pàgines web, sent exclusiva responsabilitat de l´usuari que accedeixi a tals continguts o els utilitzi.

PORTO BELLO ROCK S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a la pàgina web de tercers a la qual es pugui accedir a través d´enllaços (links) o buscadors de les pàgines web. La presència d´enllaços (links) en les pàgines web té una finalitat merament informativa, i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació de tals enllaços.

 1. ENLLAÇOS AMB TERCERS

PORTO BELLO ROCK S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d’enllaços (links) o buscadors de les pàgines web. La presència d’enllaços (links) a les pàgines web té una finalitat merament informativa i en ningun cas suposa un suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Existeix la possibilitat de compartir continguts o qualsevol tipus d´informació a través de xarxes socials com Twitter, Facebook o altres aplicacions, quedant sotmesa tal activitat a les condicions d´ús i registre expressament establertes per aquestes plataformes, online, sense que PORTO BELLO ROCK S.L. assumeixi cap responsabilitat directa o indirecta pels continguts publicats en elles pels usuaris. En aquests casos, s´haurà de tenir en compte que al accedir a tals xarxes socials, estàs sortint de les pàgines web de les botigues, per accedir a un entorno no controlat per PORTO BELLO ROCK S.L. En conseqüència, PORTO BELLO ROCK S.L. no assumirà cap responsabilitat per les possibles vulneracions a la seguretat de tals entorns. PORTO BELLO ROCK S.L. declina tota responsabilitat que es derivi del l´intercanvi d´informació entre Usuaris a través de las pàgines Web. La responsabilitat de la difusió de dades i de les manifestacions difoses a les seves pàgines web, correspon en tot cas a qui les realitzin.

 1. MODIFICACIONS DE LES MENCIONS LEGALS

PORTO BELLO ROCK S.L. es reserva el dret a modificar el present Avís Legal sense que sigui requisit previ l’acceptació expressa per part de l’Usuari, entenent tàcitament acceptades per ell les modificacions introduïdes en el cas que continuï accedint a les pàgines web a partir de la data de publicació de les referides modificacions. En cas contrari, l’Usuari haurà de cessar de forma immediata l’accés i/o utilització de les pàgines.

 1. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

El present contracte serà interpretat i es regeix conforme a la legislació espanyola vigent. El present contracte ha set redactat originalment en castellà i l’usuari accepta que la versió castellana del present document prevaldrà sobre qualsevol versió del mateix en un altre idioma.

Les parts acorden, per a la resolució de conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, sotmetre’s a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Girona, a menys que el Client sigui un particular, en tal cas seran els del domicili del client.